Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudlöst

 

 

fötter

 

ljudlösta springer

 

vackerskrudad

 

pälsen borstad av månmoders strålar

 

auramantel

 

 

springer

 

vackerskrudad

 

 

 

yrsnö virvlar

 

 

hon tjuter rödvindar

 

 

ögontjärnar

tindrar 

 

vet

 

 

gnistvirvlor virvlar runt

 

 

snöstjärna lyfter över gräns

 

vitskimrande

är där

 

 

dina varmögon är armfamns handljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-29 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser