Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hudvaknan

 

 

eldslocknan

 

händer rör om glöd

 

rödstjärnsvärme

dansar

rör

vid

 

himmelshav

 

händer

vid

rör

 

hud

 

rör om glöd

 

eldvaknan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-29 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser