Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

outsägligt vackert

 

Moder Måne

 

 

saffransröd

 

 

 

outsägligt vacker

 

i sin fyllda skönhet

 

dricker mina

ögon

 

se

 

ser

 

 

hur be skriva detta

 

slut dina ögon

 

 

vackerälska

 

 

ser en tårdroppe

 

 

falla

 

 

befrielseljus

 

stillglädje

 

 

droppe

 

 

stiger

 

 

 

hjärtlotus öppnas

 

 

bladljusvärmande

 

 

runt

om

 

dig




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-29 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser