Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så och skörda

time flies, make a statement, take a stand




om mitt liv startade igår
har jag redan försummat både huvud och tår

med att så och att skörda
är den största av börda

det är det ingen som förstår




Fri vers (Fri form) av Inte Perfekt
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inte Perfekt
Inte Perfekt