Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ens blotta existens frekvent ifrågasätts.


Inte du.

Du.
Vem, jag?
Ja, du.
Inte jag!
Jo, du.
Men inte nu.
Så när?
När du
inte är du.
Inte jag?
Nej, inte du
nu.
Så vem?
Inte du,
men du.
Hur?
Återuppfinn.
Optimera.
Iterera.
Till vem?

Inte du.




Fri vers (Fri form) av Inte Perfekt
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-21 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inte Perfekt
Inte Perfekt