Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bok

 

 

låt oss skriva vår kärlek

 

 

vår kärlek är oändliga vingar

 

 

vingbredd

 

 

jag ser en vacker bok

smeker bokens rygg med känsloljus

varm

 

bokryggen är en puppa

bladen

bladen är inbundna med gyllene trådar

 

vår kärlek

 

är en bok

 

en bok inom vilken varje blad är ett vitt blad

 

pärlemor vit

 

tecknen skrives

orden uttalas

genom varje rörelses vidbredd

 

jag ser en vacker bok

vinden

allvinden smeker rygg med upplevandeljus

varm

 

vitvingar flyger

hjärtvind

 

 

bladen

 

tar aldrig slut




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-29 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser