Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
punkter, ord om något som inte finns.


Haha, ingenting

Ord utan sans.

Vita silhuetter, födda utan sol
eller mod.
Tågräls mot fjädertunga viljor.

Allt du stal finns tre stationer
längre fram.

Nästa tid, en framskjuten placering
i ett oavslutat lopp.

Skär mitt kött,
hitta blod med avsaknaden
av dina ord som en ny sorts smärta.

Vrid ditt ansikte tills vi möts,
i nästa tid en annan station,
ett annat ansikte.

Låta dina tårar förångas här.




Fri vers av David Calvert
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-29 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Calvert
David Calvert