Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text jag fick av en polare. Och skrev om..




Jag kan

Jag kan slicka din sår

ta upp varenda tår

och jaga dina spöken vid din dörr.

 

Men det är vad som jag förmår

det är där jag står

i nuet – inte förr.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 23:53



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Snyggt
gillade

( och jaga spöken vid din dörr)
2010-02-27

  ZARIFE DEMIR
Mycket vacker!
2010-02-26

  coleve
fint skrivet!
2010-02-02

  Monika A Mirsch VIP
den är fin - i såren nu och förr - gillar
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP