Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvliga ord att smaka...




När en kvinna älskar

Pennan känns tung i min hand

dras mot det vita arket

redo att förklä det

i vackra slöjor av ord

 

Smeka leka och locka fram

fragment av mitt liv i meningar

ord transparenta som

fjärilens skira vinge

 

När en kvinna älskar

bildas poesi lika vacker

som hennes hjärtas ljuvligt

konkreta pulsslag

 

Manar språkets magi

att göra sin kur

smeka liv i vitnande ark

belysa livets något

dunkla innebörd

 

När en kvinna älskar

ges orden liv...

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 383 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-01-30 00:20



Bookmark and Share


  issac.a.m
ja..när en kvinna älskar så skakar hon världen..
Underbart...
2010-02-19

  Lejonhjärtas poesi
En kvinnas kärlekspoesi ger i sanning liv till orden!
2010-02-11

  Suzy med punkterna
sant.....
2010-02-03

  Anna*
Ljuvligt, skirt och vackert!
2010-02-01

    ej medlem längre
Se där
vingslag
av kraft
av ordvilja
gott
2010-01-30

  kärleks ängel
underbar!!
2010-01-30

  En strimma av guld
Vackra ord du skriver. Så magiskt.
2010-01-30

    J. Herward
rent fantastiskt att man kan uppleva, känna och förnimma genom orden... :)
2010-01-30

  aol
oerhört fint skaldat, tycker om
2010-01-30

  Popcorntankar
Det är därför vi älskar er:)
2010-01-30

  peter markurth
vacker
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa