Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner jag dig?


Du känns så bekant
Min tillit lämnar jag dig
Du förälskar mig.

Fjäril färgar, mun mot mun
livger pennans hjärta; Ord.

Frågan är mening
Orden skriver varför i
Skattkammarens hjärta.

Jag retar skrivandets takt.
Vi är pjäsens första akt.




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp