Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackerväxan

 

träden fäller snöblad

 

vandrar  luft

 

så vill jag

 

vilja

falla

 

vackerfalla

 

mjukstilla

 

i din famn

 

veta

visshet

 

vagga

vagga

 

vindmjuk

 

smälta

 

vattna

 

 

vattensångs

 

blomning

 

 

 

luften

 

gnistrar

 

 

 

kunde jag

gnistra så

 

ljusstänka ögons mörka tjärnar

 

 

 

solhand rör vid träd

träd snöhöljda

händer

 

i denna dag vill jag bara falla

vackertrött

falla

 

genom

 

genom det vilket kallas rum

 

 

 

min modvilja är att se tar du emot min vingbristan

 

 

vackerväxan

 

 

i våren fäller träden sömnen

drömsömnens verklighet 

synliggörs

 

i sommaren fäller bladen

drömdoften

av liv

 

i hösten fäller träden löven

drömsvarande

till liv

 

i vintern fäller träden snöblad

drömljus förinnerligas

inom

 

 

i denna dag vill jag bara falla

vackertrött

falla

 

genom

 

genom det vilket kallas rum

 

 

min vågavilja är att se tar du emot min vingbristan

 

 

 

vackerväxan




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-30 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser