Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring kanske

Han undrade...

är jag förflöjd av otur

 

Hon tänkte...

eller så behöver du bara leva livet på ett annat sätt




Fri vers av sulimaa
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 20:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kloka ord, en livsfilosofi att leva efter och efter regn kommer solsken, efter vinter kommer en ny vår...
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa