Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet av att se nytt...




Ruska om mig

Berätta något för mig

något jag inte vet

 

överraska mig...




Fri vers av sulimaa
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 20:06



Bookmark and Share


  Anna*
Man behöver inte öppna ögonen för att se med hjärtat =o) Min treåriga dotter Elin <3
2010-02-01

  peter markurth
ja kanske
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa