Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hand

 

 

 

din vackerhand upplever

smärtregnen

 

 

smeker i varsamljus

 

min kind

 

mina ögon är stjärnbrunnar

 

drick

 

älskade

 

drick

stjärnljus

 

känner dina vackervingar om

 

somnar stilla

in




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-30 20:43



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Helt underbar! (Vackervingar, det ska jag säga till nån)
2010-01-30

  Gärdsmyg
Underbart! Roligt och intressant med egenskapade ord.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser