Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jisses så trist ...




Vardagsnära

Jag fick en inbjudan till en tillställning. I inbjudan stod det att klädseln skulle bestå av "vardagsnära" färger.Ringde en av de inblandade personerna för att närmare ta reda på vad denna kryptiska förklaring av klädsel innebar.

"Ja ta något i exempelvis grått" var det svar jag fick.

Ja men herregud ...hur tänker man då??

Intressant tolkning av vår vardag, tur jag lever i min värld och inte i hennes ...

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 20:51



Bookmark and Share


    prima donna
verkligen tråkigt...hoppas du tog något färgglatt :)
2010-02-01

  Anna*
Knepig inbjudan! Trodde snarare på nedtonade färger *skratt* vad säger det om mig?
2010-02-01

  Popcorntankar
Haha, den var bra!
2010-01-31

  Suzy med punkterna
Ja du skulle inte frågat utan klätt dig i rödaste rött;=)
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa