Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är mig nära där

bokstäverna blänker vasst

trumhinnan vibreraaar

en mun där över- och underläpp
glidit halvt isär

ögonen dras mot lysande turkos

fotsulan trängtar
het finkornig sand

kroppen vill ha

en lång lugn g-ton

sträckas ut

rullas ihop

Beröras




Fri vers av Kim VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-30 22:17



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
åh! detta kändes genom hela kroppen. tack. som youga. visst va du på träffen igår?
2010-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP