Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
REM


paralyserad.

Jag såg dem komma,
Väldiga labbar, de brukade komma i mina drömmar.
Alldeles paralyserad med hallucaniationer,
Från en annan galax.
Andnöd, luften känns alldeles för kvav härinne.
En pytonorm omlindad längs min kropp,
Sakta kvävandes mig.
Ridandes på maran utan utväg, både på nätterna,,
Och i dessa förvrängda dagdrömmar.

Dessa enorma girgantuösa monsterhänder,
Håller strupgrepp,,
På hela tillvaron,
Knyter allt i sina lovar och håller solen ute.






Fri vers (Modernistisk dikt) av Ali Gezon
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali Gezon