Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam, eller inte?


utanförskap med en tvist.

Jag väljer att vara utanför eran sfär.
Att sitta här utanför känns mycket bättre.
Jag ser in till er men ni ser inte ut till mig,
Just som jag alltid viljat ha det.
Anonym vålnad med interkontinentala tentakler.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Ali Gezon
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-30 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali Gezon