Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellös

Tolv steg i livet, en fot framför den andra.
Fem tår på varje och även två fötter för våra tolv traditioner.
En gemensam nämnare, något vi alla kan kalla vårat.
En välkomnande famn för mången vilsna isotoper.
Vi är alla på glid i denna dystropi; till den dag vi hittade hit.
Bara för idag, det viktigaste först.




Fri vers av Ali Gezon
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-06-27 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali Gezon