Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kukileku

Dårar dansar vals i Gökboet,
Finken sjunger solo,
Herrarna trampar varandra på tårna.
Skramlet är bedövande,
Lugnande,
Rent av njutbart för den enskilde.
Ensamheten påträngande,
Det skaver emellan membranen.
Parallella universum stapplade på hög,
En nanometer är ett googleplex,
Ett ofantligt avstånd i ett multiversum där strängar vibrerar.
Vi dansar alla efter vår egen melodi,
Instängda i för små etui.




Fri vers (Fri form) av Ali Gezon
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali Gezon