Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland behöver man bara andas...




Skeppet Förvirring

Hon andas in djupt

låter luft svalka lungor

ansträngda av vanmaktens 

språngmarsch

 

Snubblande trevande

famlande i mörker

söker hon

livet

 

Hon lever ombord på

skeppet Förvirring

av vanmakt manglad

till ett skört pulsslag

 

Klamrar sig desperat

vid andetagets livgivande

låter syret sprida ljus

hittar hem...

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-30 22:28



Bookmark and Share


    prima donna
ja så det kan kännas ibland...texten andas hopp. Fint beskrivet!
2010-02-01

  Anna*
Underbar beskrivning!
2010-02-01

  aol
vilket kaos, en slutet så hoppfullt
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa