Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplevde du

 

 

så jag längtar friflyga

breda ut

vingar

 

springa

frilöpa

 

 

så trött

i natten river jag alla väggar

 

väggar alla

 

 

mina ögon föds in i kärlek

 

 

älskade

 

hörde du silverklockornas klanger

där du sprang med markerna

 

upplevde du vinden snudda

kyssa dina läppar

smeka din kind

dina ögon

 

upplevde du vattenpärlors dans

över din hudskimran

 

upplevde du

eldens 

slöjdans

 

hörde du stjärnklanger uppstiga

upplever du doften

av är

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-31 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser