Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckoregn

 

 

du lyfter lyckoregnen in i mina öknar

 

 

vattnar stenarna

 

med liv

 

 

blodsrubiner skimrar

jordei

 

 

hjärtbladen spirar

 

synes i skimrande jords

 

 

gömmavackers aning




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 01:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Strilande som ett stilla och varmt sommarregn !!! Tack
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser