Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Min nakenhet har blivit påklädd
av ett förfalskat Id-kort
Jag är förvandlad
från ett då
till ett nu
mot ett sedan

Utklädd till ett lyckligt väsen
svävar jag i evighet
Bär på en kappa
av kärlek
av mod
av lycka
Men i djupet klappar ett naket hjärta

som längtar

Längtar

Bort

Till friheten




Fri vers av Julia S
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S