Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
do what you gotta do


för att jag inte klarar av att ha ont i dej



om du ringer mej nån dag när jag går på bron
ska jag säga som det är
att jag fortfarande är helt tokig i dej
och för att jag vet hur du är
inte vill att du ska bli ledsen
för att jag inte klarar av
att ha ont i dej
ska jag säga
att det inte är ditt fel
och att det är lugnt nu
det är faktiskt helt okej
nemas problemas

om du ringer mej om 30 år
när jag ligger vid havet med min dotter gro
ska jag säga som det är
om det är så
att jag fortfarande är helt tokig i dej
men det är inte ditt fel ska jag säga
för jag ska minnas hur du är
att du inte klarar av
att ha ont i mej
ska inte vilja att du ska bli ledsen
att det är lugnt ska jag säga
no worries man

sen när jag blir gammal
i en sommarstuga i norrland
om du inte är där
ska jag ringa och säga precis som det är
jag fick älska dej så mycket
det är inte ditt fel




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 15:26



Bookmark and Share


    sårosa
så där skämtsamt jobbig att den blir riktigt himla bra.
2010-02-21

  Annie b'larsson VIP
Jag älskar den här. Den är perfekt.
Från början till slut.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna