Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elgitarren sjunger kärlek



extrakt, hög volym

exakt, musiken,

blodet

ej sviken



älskad, av dig

spelande,

kärleksserenad

viker ej



från,

din sida








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-31 16:33



Bookmark and Share


  peter markurth
söt dikt, lasse du verkar virrig vad talar du om? ogillar du feminism?
2010-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Les Paul gav oss ett epokgörande bidrag.
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP