Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegling utom tiden



vänder,
ansiktet, ögonen

uppåt, jag ser
en spegling



månen

inte visste jag, att månen reflekterade
solens ljus




jag såg mig själv,
inuti

där jag lade blicken,
guldspegeln




bortom,

förgängelsen,
tiden








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP