Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skymning

 

 

så oändligt vacker

så modstilla

 

en havande kvinna

föder

stjärnljus

 

fingerljus

strålar

 

berör

rör vid

marker

 

droppar pärlor skapas

 

i natten slår

bladen ut

 

strör tecknen över

in i

 

marker

 

i drömsalar

 

vävas

 

svaren

 

 

till

liv




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-31 17:05



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket vacker berörande dikt
2010-01-31

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser