Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra är som en återhämtningsdryck av vallmo




vad har vi funnit när vi sprungit, mot döden, den visslande violinpipan, som lockar, som drar

det har runnit under våra fötter, blodspillan har slagit vad

svetten har fått håret att lockas, lackat vår hud, smutsen har inbegripit sig i våra liv




det vackra det underbara, har vi sett

vad har det gjort för skillnad, hur har det fått oss att stå kvar
förundrade med blicken i horisonten,

bara stannat tiden ett tag,
tiden, en dag



som en återhämtningsdryck av vallmo









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-31 18:27



Bookmark and Share


  peter markurth
söt flickdikt
2010-01-31

  *Camilla*
Jag gillar den, rent av. Uttrycksfull och ärlig
man behöver ha känt, sett och upplevt
för att beundra.

Jag beundrar

-Camilla
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP