Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan är här

Lyckan är här jag

tillåts njuta varje dag

Ser på dig och ler

När du mig åter ber

kyss mig igen

Min älskade




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 18:40



Bookmark and Share


  aol
ja blev alldeles till mig av dina ord, kraaaaaaam,
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt