Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som det var


Ivrigt


Innerligt
Betagande
var du

I sterinljusets
sken

Läppar som
drack

Kärlek.. Ivrigt




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 548 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-31 19:41



Bookmark and Share


  cykelstyre
precis så. känns det ibland. gillar texten starkt
2010-11-25

  firefire
fint och härlig känsla i detta minne...bra skrivet!
2010-05-31

  aol
skön verkligen,
2010-03-11

  Lina Olivia
Skön!
2010-03-02

  peter markurth
mkt bra
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders