Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som falsksedlar i min plånbok, Citerar shakespeare i eurytmi




Intervallskurar innanför mitt kranium
Omättad törst
som torkar ut

En monsun
bortom mina händer
Jag sväljer svält
för att fylla
ut

Pulsslag i arytmi
Jag saknar gud och du lovar mig
säkerheten
någon lovat dig


Magplask mot betong
beroendeframkallande hysteri
ett oförklarligt epic fail
river mig

Lappa ihop utan textil
du är en diagnos
utan behandling En analys
med saknade direktiv


Blir kvar

Får stå på blåheten själv
som skriker smärta från
mina knän
Som en slav framför piska
utan röst



Tanken har aldrig slagit
att fulspel inte garanterar
vinst
Att tillhöra är att
sluta ensam


DU
min sista kippa luft
i fångeskap
min sista impuls i hysteri

Arytmi























Jag grät tårgas för dig i imperfekt







Fri vers (Modernistisk dikt) av *Camilla*
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-31 19:53



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
toppen. sista raden är ett mästerverk...
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
"I know of no more heartrending reading than Shakespeare: what must a man have suffered to need to be a buffoon to this extent" (Nietzsche om Shakespeare)
2010-01-31

  Il poeta della luna
Intressant
- unik
*applåd*
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*