Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort spontandikt.


Element (2010.02.01)

Jag lutar huvudet bakåt
för att dricka av solskenet
Släcka min törst och
fortsätta min själsliga vandring
genom tid och rum
Möts av blixtrande moln ovanför
och tunna regndroppar som
fuktigt faller ned mot sin död

Med ärmen torkar jag mig i pannan
eliminerar spåren av Moder Naturs klagotårar
och släpar fötterna efter mig genom leran
medan en tyst suck flyr över läpparna
och försvinner någonstans
bland fågeldun och vilsna bultande hjärtan




Fri vers av Vampyrinnan
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrinnan
Vampyrinnan