Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eller "Trollslända av eld". Detta är resultatet av en ordlek i mitt huvud under en sömnlös natt av tankar och funderingar.


En symbolisk kärleksevolution (2010.02.02)

Trollslända av eld
du fladdrar framför mitt hjärta
blickar mot mig med ögon likt svarta stenar
och dina vingar tycks slå gnistor
Åh, hjärtat mitt bultar i takt med dina tysta andetag!


Rådjur av eld
du strör skönhet och elegans där du sätter dina
väna hovar
Ett tunt skimmer av rosa lägger sig på min näthinna
och jag faller till mina bara knän
enbart för att tillbe dig
Du vackra varelse
som spelar melodiska toner på mitt hjärtas glödande strängar


Människa av eld
du kysser mina av åtrå darrande läppar
rusar fingrarna genom mitt hår
och viskar löften om guld
kungarike
och evigt flammande passion
i mina öron
Jag slukar varje ords sötma
som du skänker mig
likt en ensam, utsvulten varg
och tillsammans förenas vi någonstans
i kärlekens famn


Kobra av eld
du spottar i mina ögon
väser åt mig att löften är till
för att brytas
när tid och rum står rätt
Med händerna för mitt anlete
känner jag hur huvudet snurrar på yrselns karusell
och när jag blickar ned mot min handflata
finner jag en ensam tårkristall
där mitt brustna hjärta reflekteras


Trollslända av eld
du öppnade dörren till mitt hjärta
och lät den slå igen då jag trodde
att vi funnit härlighetens paradis
Jag vet att du flyger till nyare höjder
och med outtalade lyckönskningar
brännande på tungspetsen
drar jag för gardinerna till mina ögon
och drömmer mig tillbaka till den tiden
då du och jag var
vi




Fri vers (Fri form) av Vampyrinnan
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrinnan
Vampyrinnan