Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2009.10.03 | Händelserik dag, alltför många tankar. Something random.


Att... Andas, Synas, Höras

Demoner vrålar i mina öron
då morgonljuset letar sig in genom
gardinen
Sekunderna drar en slöja över anletet
och golvet känns kallt mot
mina bara fötter
Demonerna fortsätter att
skratta åt mig
de hånar mig
då jag betraktar min spegelbild
En krossad dröm
Själsliga splittror
Mentalitetens granatsplitter
Känner knappt att jag
Andas
Syns
Hörs

Men jag vill ANDAS
SYNAS
HÖRAS
Dock trycker kängorna för hårt mot ryggraden
när jag blir nedsparkad

Jag vill inte spela ert spel
är trött på detta schackbräde
där endast de riktigt feta
får smakligt feta lönecheckar

Demonerna kommer att
fortsätta håna mig
tills den dagen då
mitt hjärta inte längre misstycker
Då jag hukar mig
Och inte länge gör motstånd
mot det inre förtrycket
och det yttre missbruket
av makt
omkring mig

Och helst av allt vill jag
slita ut mina tankar
och servera dem i småbitar
på ett fat
där du kan finna gamla
rester av minnen
som inte diskats bort
av Tidens obarmhärtiga hand
De dagarna då jag
fortfarande kunde le
utan att gråta inombords

Allt jag vill är att
andas
synas
höras

Bara ibland
för en liten stund




Fri vers av Vampyrinnan
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrinnan
Vampyrinnan