Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Margot Wallström, som med flera "jordenruntvarv" utklassar Mona Sahlin, är nu ,mer eller mindre, borta från ministerdiskussionerna i en eventuell s-regering....


Borgerlig Valtaktik eliminerar SAP:s "Top Woman" !

Inte många tänker på det, men borgarjuntans utnämning av Margot Wallström till ett (smickrande) högkvalificerat FN-uppdrag (vilket hon accepterat) ,betyder att SAP förlorar en av sina absolut bästa förmågor !
Visst kan det tolkas som, riktigt stinkande, Valtaktik ! Samtidigt framstår det som en klar besvikelse att Margot "överger" sitt parti och lämnar över ansvaret till "hoppetossan" Sahlin, som, mycket möjligt, kan "missa sitt manus" och, återigen, göra några Grova Klavertramp ! Jag blir, iallafall, orolig.......

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-01 21:52



Bookmark and Share


  Gothian X
Tyvärr, tyvärr och åter tyvärr kommer allt att falla på att Sahlin är fullkomligt undermålig. M. Wetterstrand är de "rödgrönas" räddning, om de vinner är det helt och hållet hennes förtjänst, helt klart!
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska