Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kanske inte bara med anledning av texter


Ang texter


Det är inte alltid det i
överensstämmande
som är

målet

utan det är det
igångsättande





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-02 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP