Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan Finns alltid kvar I sin ask


Havet får Åter sin Glans




Från grenens snötäckta bark rann en kall kåra
Efter tre snabba andetag
Frös den till is

Hjärtat talar med dig dag som natt
Hör du?
Lyssnar du?
Likt en vandrares steg på sina lyckofärder - hör jag dina innersta slag

När en dimma flyter ut över havets vinternatt
Försvinner det vackra bort
För en stund

I mitt möte med John Blund
Klarnar himlen upp
Havet får åter sin glans
Jag dansar – med dig
likt i trans


Morgonen ger vackra minnen till dagen
Natten serverar drömmar av
Finaste
Silke
Varmaste ull

Längtan
Finns alltid kvar
I sin ask



Jag möter dagen med en smekning från natten





Fri vers av Blue Bird
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird