Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Ibland leker min tunga tandpetare

Envist lirkar den bort smulorna mellan tänderna.

Varför kan inte hjärtat vara lika envist?

Då hjärtat pumpar runt blodet borde det väl också kunna rensa ur smärtan?

Nej för så är det inte
Så, får det inte vara
Kommer det inte att bli...

... För något har bestämt att den  muskeln som symboliserar risken till störst mängd smärta INTE ska vara viljestyrd!

Tänk om min tunga var så lång och smidig att den kunde nå ner till hjärtat, när den nått hela vägen kunde den envist få lirka bort alla ingnodda lager av smärta.

Ja tänk om min tunga bara varit tillräcklig, vad lycklig och bekymmersfri min värld skulle kunna vara då...

Japp, nästa års julklappslista är nu fulländad - en längre och smidigare tunga "check"! 

 




Fri vers av Blue Bird
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-03 15:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Intressant text att fundera på.
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird