Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Kollision

Skulle aldrig stå utanför din dörr
Naken
Skulle aldrig locka dig med smaken
Söt

Kommer aldrig glömma 
Livet i mina tankar
Såren inuti de jag älskar
Kommer aldrig krascha igen

Ska aldrig förstöra
Dina bragder
Ska aldrig lova dig
Lögner

Kommer aldrig mer säga aldrig
Om inte, Aldrig jagar mig i sömnen
Kväver mina impulser
Manipulerar mitt förnuft

Jag kan inte smeka vardagen utan illusionen av dig
Kan inte uppskatta det ändlösa
Inte förakta det hånfulla
Utan drömmen om dig

Vem är du?
Det vet jag
För jag har skapat dig
I mitt medvetande är du blodet som pumpas från mitt hjärta

Har alltid haft viljan att förbli fri
Men Nu
Nu 
Nu vill jag bli fastlåst vid hoppets mast

Vill känna vinden dominera varje hårstrå
Vill bli överrumplad av dig
Tappa kontrollen
Öppna mig 

Ligga tanklös i din famn
Tillåta min stjärna att kollidera med din
Även om jag inte ännu tror på evigheten så kan du vara den som får se mig

 

Vill skapa ett minne med dig
Om endast för en stund i det vi kallar liv




Fri vers (Fri form) av Blue Bird
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-05 17:04



Bookmark and Share


    tramp
Ojj ! Du blå fågel..Ibland bara äger du med din intensivitet i dina färgsprakande texter.

Här blir självaste regnbågen avundsjuk !

Riktigt bra och jag kan själv känna känslan
2016-01-05

  bo.rackson
Hissnande...
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
"Vill skapa ett minne med dig
Om endast för en stund i det vi kallar liv"

Underbart fin formulering!
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Blue Bird
Blue Bird