Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alabama Mama (American Limerick 4)

 

 



Big boy from Alabama
sold his grown, well-fed mama

to immoral good price
what the hell, threw a dice

got resource to replace Obama

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-02 22:32



Bookmark and Share


  peter markurth
hmm, usa, deras vara i nuvarande form, menar politiskt är en fara för världen, vi bör hjälpa amerikanerna att befria usa
2010-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP