Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland måste man bara blunda...




Ljug för mitt hjärta

Tillåt mig drömma nu för en stund

din hand mot min ryggrad

läppar mot skulderblad

dina ljuvliga andetag i nacke

 

Smeksamt nära som bara du kan

lurar mitt hjärta att skena

jag andas dig älskade här och nu

jag låter din tunga få leda

 

Jag reser med känsla mot avgrundens rand

allt eller inget får råda

lek med mig gör som du brukar och kan

låt paradiset kittla oss båda

 

Låt mig få låtsas en liten sekund

ljug för mitt hjärta min kära

förståndet har flytt att vila så blint

jag vill bara älska och leva...

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-02-03 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gottigottläst
2010-02-07

  Suzy med punkterna
Ibland är lögnen så vacker att man väljer den framför sanningen.........mycket fint skrivet
2010-02-03

    ej medlem längre
vacker romantik. bra skrivet.
2010-02-03

  Popcorntankar
Mmm, hjälpbehövliga små underbara lögner, bra!
2010-02-03

  blaite
Blunda och drömma. Fin text..
2010-02-03

  aol
underbar dikt med den ljuvliaste rytm,
2010-02-03

  Nikolai Jungsin VIP
när hoppet vill vara starkare än sanningen..
2010-02-03

  peter markurth
bra
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa