Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan LO:s engagemang kan det bli en svår valrörelse för de Röd-Gröna !


"Hälsning till LO - Mobilisera Lokalt !"

LO har en roll i denna valrörelse (gärna UTAN Vanja Lundby-Wedin, hon är, enbart, en belastning) OM LO då lyckas engagera Det LOKALA Fackliga Förtroendefolket : Klubbstyrelser, sektionsstyrelser, huvudskyddsombud, kontaktombud, studieansvariga m fl . Jag vet att arbetsgivarna, naturligtvis, ofta är ovilliga att låta facket prata politik på arbetsplatserna (en del företag är, t o m. , fientligt inställda !") ,men UTANFÖR företagets grindar är det ju fritt fram !
Ut med LOKALA flygblad och LOKAL information om de Rödgröna, naturligtvis med tyngdpunkt på riksdagsvalet ! Och här ska Klubbordföranden själv dela ut flygbladen ! Han/hon är känd bland jobbarna och, oftast, en betrodd , pålitlig och populär person ! Och ge Järnet ! Reinfeldt ska ha så Mycket "Stryk" som han bara kan få ! Likaså Maudan ! Buss på dem bara ! Att vi har fått det sämre är inget snack ! Jag har,personligen, gått back ca 1000 kr/månad sedan Reinfeldt tog över !!! Och det är LÅGT räknat !

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-03 10:07



Bookmark and Share


  erkki
Vad tycker du att LO ska göra, konkret?
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska