Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska mörda dig med kärlek




jag är i affekt. en defekt, i mitt innersta rum,

skulle kunna få mig att mörda i det här tillståndet. jag vet bara inte hur.


jag ska mörda, nej förresten, älska, dig bort, långt härifrån.

du är ett avskräde, men lika älskvärd som någon annan.



jag väntar på att solen ska gå upp, han sover än. känner in dagen som kommer, med tentakler på högsta spänn. funderar inte så mycket, reagerar mest.

nu är lamporna tända, men när mordet ska begås, kommer du lysa så klart, så klart, min vän.



i natten ska jag krossa dina kopplingar till den här världen.

adjö, säger jag dig. må kraften alltid vara med dig.
var än du hamnar....
















Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-03 23:14



Bookmark and Share


  peter markurth
fin
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP