Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassning

 

skalet är anpassligt
formar sig
innehållet är kantigt
passar inte in någonstans
det skaver




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 23:15



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
skavandet ska ha en mening..jag älskar det ordet! Skaver! det känns.
som dina rader. de skaver fint.
2010-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Beatles som motvilligt fogade sig när Brian Epstein ville att de skulle byta ut skinnjackorna mot kostymer, eller den lille killen vars mamma sade att han skulle sätta sig; han satte sig men deklarerade: "Jag står på insidan".

Du och jag förblir rebeller, Mona.
Visst skaver det men det är värt priset.
I mitt fall tror jag att det skaver mer på andra än mig själv.
2010-02-04

  Carola Zettergren
Anpassning, jo minsann, det är väl sällan så enkelt som en del tycks tro!
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger