Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen lider i ensamhet...




Undantryckt smärta dödar

Undantryckt och nedstoppad

smärta svår att fly

strävar målmedvetet mot yta

redo att avslöja det stora onda

 

Påmålad mask

förfinad till perfektion

spricker så sakta i kant

fram tränger det mörka tunga

 

Hon sträcker sina armar

som bön på hjälp

till någon som vågar se

det onda som hotar att krossa

 

Murar raseras

jävulen flyr sin boning

hon ligger så stilla darrande svag

vacum blandas med smärta

 

Hennes själ och hjärta

på ensam planet

vill möta det varma trygga

tillsammans ett ledord

att växa med

omtanke trängtar hennes hjärta...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-03 23:22



Bookmark and Share


  aol
vill ge en trygg kram så stark berörande dikt,
man käner hur den har värktur ditt hjäta
2010-02-08

    ej medlem längre
Varmvärdiga rader
med stor
människotyngd
2010-02-07

    J. Herward
on the brink of insanity....
well done^^
2010-02-04

  Stefan Höglund
Inget är så nedbrytande som instängd smärta.
2010-02-03

  Suzy med punkterna
Jag ser och jag känner, vartenda litet ord...
2010-02-03

  peter markurth
känns sann
2010-02-03

  Nikolai Jungsin VIP
smärtsam sanning
så mycket längtan som finns under ytor av kontroll
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa