Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet vad som väntar...




Sjumilakliv

Den mest karga jord

kan åter gro

med ömhet vård och tillit

med mod och kärlek

spirar grönska åter

 

Landar kanske i annat bo

byter det döda och gamla

något nytt kan vakna

visa en väg

tydligt klarare än den förra

 

Nödvändighet att backa

synes tydligt klar för blick

i längtande hjärta skapas ro

leder sjumilakliv

framåt...

 




Fri vers av sulimaa
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-04 00:42



Bookmark and Share


  blaite
Vackert
2010-02-10

    J. Herward
som att se sig själv i en spegel, fast i ord. gud vad denna berör mig... du bringar en ömsint vind med dina ord
2010-02-04

  jörgen g
Så mjukt och kärleksfullt diktat!
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa