www.vidan.se, mellan Furulund och Kävlinge. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pågående utställning På galleri Vid ån, www.vidan.se, mellan Furulund och Kävlinge. 


Vid ån

Stilsamt hänger konstverken på sin krok

Grupp av kolorerade glada penseldrag

Humor som berör, inramade av målartok

Främjar blickar, tanke, skratt och andetag

---

I det öppna vernissaget hänger jag

Vid ån




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-10-30 12:29



Bookmark and Share


  Wretling
Vacker
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön