Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenläckor

Undrar du någonsin
hur det går för mig,
om jag har det bra?
Undrar du aldrig om vattenläckan i badrummet
någonsin blev lagad?

Ibland vill jag ringa dig
och berätta
att det fortfarande droppar.




Fri vers av aennil
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-04 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aennil
aennil