Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polstjärnan

Alldeles för många nätter satt vi tillsammans på bron. Jag pratade alldeles för mycket och jag upptäckte att du springer mycket fortare än mig. Jag ville trycka läpparna mot ditt nyckelben men du var aldrig tillräckligt nära. Ändå kände jag klart och tydligt doften från din nacke. Vimmelkantig försökte jag springa lika fort men jag har aldrig tyckt om löpning. Du tog en cigarett och blåste röken norrut. Mot polstjärnan. Du talade om saker jag inte lyssnade på och jag lyssnade på saker du inte hörde.
Det är 431 ljusår dit, till polstjärnan.




Fri vers av aennil
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 21:14



Bookmark and Share


  Rakel Snedström
Den här vred sönder min själ! Den är riktig vacker, som om jag var där.
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

aennil
aennil